Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
6. KOLO SERIE A

Kovačić igrao u remiju Intera, Livaja ušao pred kraj utakmice

Mateo Kovačić, Inter, portal (1)
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
29.09.2013.
u 17:36

Prvo je Inter poveo preko Maura Icardija koji je ubacio glavom, a izjednačio je Radja Nainggolan dalekometnim udarcem. Mateo Kovačić odigrao je svih 90 minuta.

Inter je u šestom kolu Serie A odigrao 1:1 na gostovanju kod Cagliarija i tako se propustio popeti na vrh ljestvice.

Oba su pogotka pala u završnici utakmice. Prvo je Inter poveo preko Maura Icardija koji je ubacio glavom, a izjednačio je Radja Nainggolan dalekometnim udarcem. Mateo Kovačić odigrao je svih 90 minuta.

Atalanta je kod kuće svladala Udinese s 2:0. Oba pogotka zabio je argentinski napadač German Denis, a Marko Livaja u igru je ušao u 83. minuti. Za Udinese je bramio Ivan Kelava.

Sassuolo je do drugog boda u sezoni došao remijem s Lazijom. Gosti su vodili 2:0, ali je Sassuolo izjednačio golovima Ezequiela Schelotta i Antonija Flora Floresa.

Catania je s 2:0 svladala Chievo i upisala prvu pobjedu u sezoni.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije